Ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο μπορεί να βελτιώσει την επαγγελματική και κοινωνική σας θέση

Ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί να βελτιώσει  σημαντική τη ζωή σας. Αυτός είναι  ο λόγος που πολλοί ασθενείς αναζητούν αισθητική βελτίωση κάθε χρόνο. Με την κατάλληλη φροντίδα που παρέχεται από έναν έμπειρο Οδοντίατρο, το νέο σας χαμόγελο σας βοηθά να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις καθημερινές σας συναναστροφές.

Οι πιο συχνές υπηρεσίες αισθητικής Οδοντιατρικής  είναι οι εξής:

Λεύκανση δοντιών

Η λεύκανση των δοντιών είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που διατίθενται σήμερα. Ανάλογα με τις ανάγκες σας , ο Οδοντίατρός  μπορεί να συστήσει μια λύση λεύκανσης στο ιατρείο ή  στο σπίτι. Ανεξάρτητα από το τι θα εφαρμόσετε, και οι δύο επιλογές θα σας βοηθήσουν να δείτε θεαματικά αποτελέσματα στο χρώμα των δοντιών.

Όψεις από πορσελάνη

Είναι λεπτά κεραμικά καλύμματα  που τοποθετούνται στην μπροστινή επιφάνεια των δοντιών για να ενισχύσουν το σχήμα, το χρώμα ή το μέγεθός τους. . Έτσι τα δόντια φαίνονται φυσικά και όμορφα.  Η διαδικασία ολοκληρώνεται συνήθως σε δύο ή τρεις επισκέψεις.

Διαφανή ή αόρατα σιδεράκια

Για τους έφηβους και τους ενήλικες που θέλουν ίσια δόντια, αλλά δεν θέλουν να φορέσουν τα παραδοσιακά σιδεράκια, η παραπάνω επιλογή αποτελή εξαιρετική εναλλακτική λύση. Είναι πιο διακριτικά, επιτρέποντας στους ασθενείς να διατηρήσουν αναλλοίωτη την καθημερινή τους εμφάνιση ενώ συνεχίζουν τη θεραπεία.

Αόρατα σφραγίσματα

Τα σφραγίσματα  των δοντιών, που τοποθετούνται σε περιπτώσει φθοράς ή κατάγματος είναι ίσως η συχνότερη θεραπεία αποκατάστασης της στοματικής υγείας. Κατασκευασμένα από σύνθετα υλικά , εάν επιλεγούν στη σωστή απόχρωση και τοποθετηθούν όπως πρέπει αποτελούν άριστη λύση για μια φυσική εμφάνιση των δοντιών.

Ανάπλαση δοντιών

Είναι μια απλή διαδικασία που, όπως οι όψεις  από πορσελάνη, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμφάνιση ενός ραγισμένου, σπασμένου, στραβού ή λεκιασμένου δοντιού. Συνήθως διαρκεί μία ως δύο επισκέψεις.

 

Εάν επιθυμείτε αισθητική αποκατάσταση , ο οδοντίατρός  θα πρέπει να κάνει μια πλήρη αξιολόγηση της στοματικής υγείας πριν συστήσει ένα συγκεκριμένο θεραπευτικό σχέδιο. Ορισμένοι ασθενείς μπορεί να χρειάζονται μόνο μία υπηρεσία για να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα , ενώ άλλοι θα επωφεληθούν από ένα σχέδιο θεραπείας που περιλαμβάνει περισσότερες υπηρεσίες και επισκέψεις.

ΠΗΓΕΣ : dontia.gr